SETH ANADRAM JAIPURIA COLLEGE DEPARTMENT OF COMMERCE (MORNING / DAY / EVENING) 2ND INTERNAL 2ND SEMESTER (2017-2018)

ROUTINE

It is notified that students of 2nd Semester having less than stipulated attendance appearing in the Semester 2nd and Final Internal Examination on & from 10-05-2018 till 12-05-2018, will have to recover their attendance upto 60% of the Total Classes held to qualify themselves as a candidate for the 2nd Semester Examination of the University of Calcutta according to CSR/64/17 dt 14-09-2017 otherwise their marks on Attendance and Internal Exam. in the aforementioned assessment would not be considered. But they are eligible for 3rd Semester to attend the regular classes only, which will be started in the 2nd/3rd week of July 2018.

It may be noted that admission to B.COM 2nd year for 3rd Semester will be started on and from July 2018.

DATE/DAY	SHIFT	TIME	PAPER	SUBJECT	TYPE	MARKS	TIME
10-05-2018 (THURSDAY)	MORNING DAY EVENING	7.30 AM - 10.00 AM 12.30 PM - 3.00 PM 5.30 PM - 8.00 PM	СС 2.1 СН	COST & MANAGMENT ACCOUNTING I	NON-MCQ	80	150 min
11-05-2018 (FRIDAY)	MORNING	7.30 AM - 8.45 AM	CC 2.1 CHG	COMPANY LAW	MCQ	80	75 min
		8.45 AM - 10.00 AM	CC 2.2 CHG	MARKETING & HRM	MCQ	40+40	75 min
	DAY	12.30 PM - 1.45 PM	CC 2.1 CHG	COMPANY LAW	MCQ	80	75 min
		1.45 PM - 3.00 PM	CC 2.2 CHG	MARKETING & HRM	MCQ	40+40	75 min
	EVENING	5.30 PM - 6.45PM	CC 2.1 CHG	COMPANY LAW	MCQ	80	75 min
		6.45 PM - 8.00 PM	CC 2.2 CHG	MARKETING & HRM	MCQ	40+40	75 min
12-05-2018 (SATURDAY)	MORNING	7.30 AM - 8.45AM	GE 2.1 CHG	BUS. COMMUNICATION	NON-MCQ	40	75 min
		8.45 AM - 10.00 AM		E-COMMERCE	MCQ	40	30 min
	DAY	12.30 PM - 1.30 PM		BUS. COMMUNICATION	NON-MCQ	40	75 min
		1.30 PM - 2.00 PM		E-COMMERCE	MCQ	40	30 min
	EVENING	4.30 PM - 5.45 PM		BUS. COMMUNICATION	NON-MCQ	40	75 min
		5.45 PM - 7.00 PM		E-COMMERCE	MCQ	40	30 min

Acknowledgement Card is must. Examinees must carry Acknowledgement Card/Identity Card in original.

04-05-2018

PRINCIPAL